Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstenvlaai recept
Rijstenvlaai recept

Rijstenvlaai


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren en suiker kloppen. 2 dozen rijst eronder roeren. 3 lepels zelfrijzende bloem bijvoegen. Bakvorm beboteren en met paneermeel bestrooien. Liefst een hogere bakvorm nemen. Alles in bakvorm gieten en 45 minuten bakken in de oven op 180 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit rijstenvlaai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rijstenvlaai heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waar is de bodem ??????????
    Ninnus gaf dit recept op 6 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven