Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstebrij met bruine suiker recept
Rijstebrij met bruine suiker recept

Rijstebrij met bruine suiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vanillestokje in de lengte open. Breng in een pan met dikke bodem de melk met het vanillestokje aan de kook. Roer de rijst erdoor en breng het geheel al roerende aan de kook. Kook de rujst in 50 minuten op laag vuur gaar en roer regelmatig. Neem het vanillestokje uit de rijst, schraap de zwarte zaadjes eruit en roer ze door de rijstebrij. Schep de warme rijstebrij in 4 schaaltjes en strooi de suiker erover. Leg er een klontje boter op en bestrooi met de kaneel.

Serveersuggesties

Lekker met abrikozencompote.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijstebrij met bruine suiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven