Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstdessert met appel en kaneel recept
Rijstdessert met appel en kaneel recept

Rijstdessert met appel en kaneel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst in de melk zachtjes gaar. Let op dat de rijst niet aanbrandt!. Haal de pan van het vuur en roer er de vanillesuiker en ongeveer 4 eetlepels suiker doorheen en laat langzaam afkoelen. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Hou 4 schijfjes apart. Schep ze om met wat suiker en kaneel. Bak de appelblokjes in een beetje boter zacht en bruin. Verdeel de appels over 4 kommetjes. Verdeel de dessertrijst erover en strijk glad af. Strooi er een laagje kaneel overheen. Garneer elk kommetje met een schijfje appel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstdessert met appel en kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven