Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst Tyrolhof met abrikozen saus recept
Rijst Tyrolhof met abrikozen saus recept

Rijst Tyrolhof met abrikozen saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten voor de saus door elkaar en zet in de koelkast. Kook de rijst in de melk zachtjes gaar en romig in 25 tot 30 minuten. Haal het van het vuur. Klop de eidooiers met de suiker schuimig en roer door de rijst evenals de rasp en gekofijte schil Los de gelatine au baine marie op in het sinaasappelsap en doe dit bij de rijst. Klop de eiwitten tot stijve pieken en spatel ze door de afgekoelde rijst. Doe over in een schaal en zet in de koelkast. Garneer met aardbeien en geef de abrikozensaus er apart bij

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst tyrolhof met abrikozen saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven