Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ricottacrème met kersen recept
Ricottacrème met kersen recept

Ricottacrème met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Roer het aardappelmeel glad met 3 eetlepels sap. Breng de rest van het sap aan de kook met 1 eetlepel suiker en het aroma. Bind het sap met het aangemaakte aardappelzetmeel. Roer de kersen erdoorheen en laat afkoelen. Roer de ricotta, de vanillesuiker, het citroensap en de crème fraiche glad. Vul 4 hoge glazen (a. 200 mililiter) met afwisselend de ricotta crème, de kersen en het chocoladeschaafsel

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ricottacrème met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven