Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ricotta-bosbessentaartje recept
Ricotta-bosbessentaartje recept

Ricotta-bosbessentaartje


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Bekleed een vorm met bakpapier.
Maak de biscuitjes fijn en meng met de gesmolten boter.
Druk de koekkruimels aan op de bodem.
Laat het in de koelkast opstijven.
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
Verwarm de jam met 2 eetlepels water.
Knijp de gelatine uit en los dit op in de jam.
Roer de ricotta goed los.
Roer de bosbessengelei er gelijkmatig doorheen.
Snijd een deel van de bosbessen wat fijner.
Meng deze door de ricotta.
Verdeel het mengsel over de bodem.
Dek af met folie.
Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Verdeel voor het serveren de bosbessen erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ricotta-bosbessentaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven