Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Retro-bowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Met 1/2 blik worden de blikken bedoeld die onder de liter maat komen. Snijd de ananasschijven in vieren, en de peren in schijven. Doe al het fruit bij elkaar in een grote schaal samen met de siroop. Meng alles goed door elkaar en maak op smaak met een flinke scheut bessenjenever. De bessenjenever is slechts als smaakmaker bedoeld. Serveer in kleine kommetjes. Eventueel met een toef slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit retro-bowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven