Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbertoetje met vanille-ijs recept
Rabarbertoetje met vanille-ijs recept

Rabarbertoetje met vanille-ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de rabarber in stukjes van 4 cm en meng ze in een ruime schaal met de suiker en de sinaasappelraspel. Dek af met aluminiumfolie en rooster de rabarber 17.5 minuten in de oven tot de suiker is opgelost en de rabarber zacht is. Schep de geroosterde rabarber in kommetjes, schep er een bol vanilleijs bij en strooi er kaneel over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rabarbertoetje met vanille-ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven