Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarberpudding met slagroom recept
Rabarberpudding met slagroom recept

Rabarberpudding met slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de rabarber schoon en snijd hem in stukjes. Breng het vruchtnsap, 125 milliliter water, het citroenap en 1 zakje vanillesuiker aan de kook. Voeg de rabarber toe en kook het geheel afgedekt ca. 5 minuten. Roer de custard met 3-4 eetlepels water glad. Bind de rabarber ermee. Roer de jam erdoor en breng op smaak met suiker. Verdeel de rabarber over 4 grote dessertglazen en zet ze minimaal 2 uur in de koelkast. Klop de slagroom stijf,voeg tijdens het kloppen 1 zakje vanille suiker toe. Garneer de rabarberpudding met de slagroom, de sinaasappelschil en munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarberpudding met slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven