Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarberkruimeldessert met pecannoten recept
Rabarberkruimeldessert met pecannoten recept

Rabarberkruimeldessert met pecannoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Maak eerst kruimeldeeg door in een kom de bloem met havervlokken, boter en suiker met je vingertoppen tot een kruimelig deeg te wrijven. Meng er de noten door. Zet het kruimeldeeg in de koelkast. Snijd de rabarber in stukjes van 2 cm. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng in een ovenschaal de rabarber met de appel, de suiker, het sinaasappelsap en raspel. Strooi het kruimeldeeg over de rabarber. Bak de crumble in het midden van de oven in 42.5 minuten gaar en goudbruin. Haal uit de oven en laat 7.5 minuten voor het opscheppen staan. Bestrooi de crumble met poedersuiker en serveer met vanilleyoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarberkruimeldessert met pecannoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven