Rabarbercrumble

Ingrediënten

+ -
print

Voor het kruimellaagje:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op circa 180 graden.
  2. Maak de schoon en snij de stengels in stukken van 4 cm.
  3. Borstel de en rasp hiervan ongeveer 2-3 theelepels schil af.
  4. Pas op geen wit.
  5. Pers dan de helemaal uit en breng de samen met het sap en de aan de kook.
  6. Laat het enkele minuten koken tot de zacht is maar nog niet stuk is gekookt.
  7. Voeg het toe.
  8. Maak het kruimellaagje door de te mengen met de en tot een kruimelig geheel.
  9. De stukjes hoeven niet helemaal even groot te zijn.
  10. Verdeel de over in een in gevette ovenschaal en strooi hierop de kruimellaagjelaat nu het kruimellaagje lekker bruin worden in ongeveer 10-12 minuten.
25
25
25

Variaties op Rabarbercrumble

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rabarbercrumble
VariatieAantalGang
Rabarbercrumble met vanillesaus1Nagerechten
Rabarbercrumble voor buffet1Nagerechten
Appelrabarbercrumble1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
431 kcal
21%1724 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
46 g.
51%184 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rabarbercrumble