Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbercompote met vanilleijs recept
Rabarbercompote met vanilleijs recept

Rabarbercompote met vanilleijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de rabarber schoon en snijd hem grof. Breng het kersensap met de vanillesuiker, het citroensap en de schil van de citroen aan de kook. Kook de rabarber 4.5 minuten in het sap. Verwijder de citroenschil. Roer de custard glad met 2 eetlepels water. Bind de rabarber met de aangemaakte custard. Breng op smaak met suiker. Laat afkoelen. Verdeel de rabarber en het vanilleijs over 4 schaaltjes en versier met munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbercompote met vanilleijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven