Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber uit de oven recept
Rabarber uit de oven recept

Rabarber uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de rabarber in stukjes en was ze. Breng de rabarber met druivensap in een pan aan de kook. Kook de rabarber in 10 minuten gaar en laat het vocht verdampen. Neem de pan van het vuuren voeg naar smaak rietsuiker en custard al roerend toe. Schep de rabarber in een ovenschaal. Klop de eiwitten stijf. Voeg een deel van de poedersuiker met maizena en azijn toe en klop tot het een taaie massa is. Blijf kloppen tot het geheel begint te glanzen. Strijk het eiwit over de rabarber uit en laat het in het midden van de oven licht bruin kleuren in 30 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven