Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber met schuimkop uit de oven recept
Rabarber met schuimkop uit de oven recept

Rabarber met schuimkop uit de oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Breng de rabarber met het druivensap in een ruime pan aan de kook. Kook de groente in 5.5 minuten gaar en laat het vocht verdampen. Neem de pan van het vuur en roer er de custard en suiker naar smaak door. Schep de rabarber in een lage ovenschaal. Klop de eiwitten stijf in een kom. Voeg een deel van de poedersuiker toe met de maizena en azijn. Blijf kloppen tot de massa mooi gaat glanzen. Strijk het eiwit met pieken uit over de rabarber. Schuif de schaal in de oven en laat het eiwit in 25 minuten lichtbruin kleuren. Serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber met schuimkop uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven