Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarber-kruimelgebak recept
Rabarber-kruimelgebak recept

Rabarber-kruimelgebak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom, de bloem, de havermout, de basterdsuiker en de roomboter en kneed tot dikke kruimels.
Schep de rabarber en de de appels in een grote pan en voeg de suiker, de honing, het sinaasappelsap en de sinaasappelrasp toe. Laat op laag vuur 10 minuten garen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vul de ovenschaaltjes met het rabarber-appelmengsel en verdeel de deegkruimels erover.
Bak de gebakjes 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Laat ze 3 minuten rusten voor het serveren.

Serveersuggesties

Lekker met Griekse yoghurt of hangop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarber-kruimelgebak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven