Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pruimen uit de oven recept
Pruimen uit de oven recept

Pruimen uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Vet een lage ovenschaal in met de helft van de boter. Bestrooi de boter met suiker. Halveer de pruimen en verwijder de pitten. Leg de pruimen met het snijvlak omlaag in de schaal. Meng de rode wijn met cranberrysap en schenk het over de pruimen. Verdeel de rest van de boter in klontjes over de pruimen. Bestrooi het gerecht met de rest van de suiker en laat ze 20 minuten in het midden van de oven karameliseren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pruimen uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven