Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoen, kastanjes en vanilleroom recept
Pompoen, kastanjes en vanilleroom recept

Pompoen, kastanjes en vanilleroom


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de pompoen en snijd hem in vieren.

Doe de parten pompoen in een hoge pan. Voeg de 125 gram suiker, de 3 snufjes van vanillepoeder en het water toe. Laat op middelhoog vuur sudderen tot het vocht net is verdampt.

Klop intussen de eieren los in een kleine kom. Voeg de 100 gram suiker toe en klop krachtig. klop er dan de slagroom, melk en de 4 snufjes vanillepoeder door.

bereid een bakblik voor als bain-marie en zet er de pannetjes in.

Verwarm de oven voor op 150 graden C.

Snijd de parten pompoen in grote blokjes. Verdeel die over de pannetjes. Verdeel er wat kastanjes over en giet er dan het roommengsel over.

Bak de pannetjes ongeveer 25 minuten au bain-marie in de oven. neem de pannetjes uit het waterbad en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de pannetjes daarna in de koelkast en dien ze op wanneer ze goed koud zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pompoen, kastanjes en vanilleroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven