Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Poire belle Hélé recept
Poire belle Hélé recept

Poire belle Hélé


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren maar laat de steeltjes eraan zitten. Schenk in een pan de wijn en 4 deciliter water. Voeg de suiker toe. Zet de peren in het vocht, voeg het kaneelstokje toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur lager en laat de peren 15 minuten zachtjes koken. Neem de peren uit de pan en laat ze iets afkoelen. Meng ondertussen de chocolade met de slagroom in een pannetje met dikke bodem. Laat de chocolade op een zacht vuur al roerende smelten. Verdeel de peren over 4 borden en schep naast elke peer 2 bolletjes slagroomijs. Schenk er wat van de warme chocolade overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit poire belle hélé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven