Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Platte kaas dessert recept
Platte kaas dessert recept

Platte kaas dessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schud het blik Nestlé tot het mengsel bijna niet meer beweegt in het blikje. Doe dit in een kom en voeg alle ingrediënten toe. Even mixen en klaar! Best eerst een uurtje in de koelkast, want het is lekkerder om het 'koel' te serveren.

Serveersuggesties

Indien je niet wilt schudden met het blikje Nestléroom, dan kun je het ook gewoon mixen (wel zonder de andere ingrediënten erbij, dit moet je dan als eerste doen).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit platte kaas dessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven