Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzikhapje recept
Perzikhapje recept

Perzikhapje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de perzikhelften uitlekken en vang 1 kopje sap op. Rooster de hazelnoten en hak ze fijn. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de perzikhelften met het snijdvlak naar boven in een ovenschaal. Kook het perziksap in een sauspan 5 minuten tot het is ingedikt tot een derde. Schenk het sap over de perziken. Meng bloem, hazelnoten, suiker en kaneel in een grote kom en voeg de boterklontjes toe. Meng het goed door elkaar tot een kruimelig geheel. Verdeel het deeg over de perzikhelften. Bak de perziken 3 5 minuten in het midden van de oven bruin.

Allergenen Informatie

Voor dit perzikhapje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven