Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perziken met platte kaas recept
Perziken met platte kaas recept

Perziken met platte kaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Dompel 4 perziken enkele seconden in kokend water en schil ze. Snijd ze in stukjes en mix het vruchtvlees. Meng dit nu met de platte kaas en de honing. Klop de room op en voeg ze erbij. Proef nu en voeg eventueel nog suiker of honing toe. Laat dit nu minstens 2 uurtjes in de frigo. Verdeel nu de room over 4 schaaltjes. Snijd de overgebleven perzik in schijfjes en verdeel samen met de rode vruchten over de schaaltjes. Leg op ieder schaaltje nog een blaadje munt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perziken met platte kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven