Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Perzikdroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de custardpoeder in de koude melk en breng deze onder goed kloppen langzaam aan de kook. Laat deze afkoelen, wel blijven roeren om een vel te voorkomen. Klop de slagroom stijf en meng dit met de afgekoelde custard. Pureer de perziken niet al te fijn en schep dit door het slagroom/puddingmengsel.

Serveersuggesties

Heerlijk om zo te eten of om als taartvulling te gebruiken. Als je er een paar blaadjes gelatine aan toevoegt, deze dan wel eerst oplossen in warm water. Dan kan je er ook een pudding van maken.

Allergenen Informatie

Voor dit perzikdroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven