Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik-yoghurtbavarois recept
Perzik-yoghurtbavarois recept

Perzik-yoghurtbavarois


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Week de gelatine in water. Overgiet de perziken met kokend water. Verwijder de schil en ontpit de perziken. Pureer 2 perzikhelften.
Knijp 1 blaadje gelatine uit en los hem op laag vuur op.
Roer 1 eetlepel perzikpuree door de gelatine. Roer het perzik-gelatinemengsel door de overige perzikpuree.
Spoel 4 dessertschaaltjes koud af en verdeel de puree over de schaaltjes. Zet in de koelkast
Meng de yoghurt met het citroensap, de vanillesuiker en de suiker. Knijp 3 blaadjes gelatine uit en los ze op laag vuur op. Roer 4 eetlepels yoghurt door de gelatine. Roer het yoghurt-gelatinemengsel door de overige yoghurt. Zet de yoghurt ca. 15 minuten in de koelkast.
Snijd de overige perziken klein. Klop de slagroom stijf en meng hem door het yoghurtmengsel. Schep de perzik erdoorheen.
Verdeel het perzik-yoghurtmengsel over de schaaltjes en zet minimaal 4 uur in de koelkast. Houd de schaaltjes kort in warm water en keer ze om op een bordje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik-yoghurtbavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Perzik-yoghurtbavarois heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Smaak is, zeker met deze vrucht erg flauw. Wat opwaarderen met marasquin is een goede opkikker.
    H.Aalders gaf dit recept op 9 januari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven