Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik-tiramisu recept
Perzik-tiramisu recept

Perzik-tiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de perziken uitlekken en snijd ze in partjes. Meng de kwark door de mascarpone. Doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een ondiepe rechthoekige schaal. Gebruik eventueel een glazen cakevorm. Bedek de lange vingers met de vruchten. Verdeel het mascarponemengsel over de perziken. Zet het gerecht koel weg. Rooster de geschaafde amandelen even in een droge koekenpan. Bestrooi het dessert ermee.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perzik-tiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven