Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzik onder een amandeldekentje recept
Perzik onder een amandeldekentje recept

Perzik onder een amandeldekentje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Laat de perziken goed uit lekken. Leg ze in een ovenvaste schaal. Meng de amandelen, boter, suiker, room en bloem in een pan. Breng al roerend aan de kook. Schenk dit beslag over de perziken. Gratineer ongeveer 15 minuten in de oven. Klop voor de saus de slagroom stijf met de oploskoffie en de suiker. Serveer de perziken met de mokkaroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzik onder een amandeldekentje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven