Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren met zwarte bessensaus recept
Peren met zwarte bessensaus recept

Peren met zwarte bessensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de zwarte bessen met 35 gram suiker en 1 eetlepel water aan de kook. Laat ze onder af en toe roeren in 5 minuten zachtkoken. Pureer ze in de keukenmachine of wrijf ze door de zeef. Laat de bessenpuree afkoelen. Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Breng al roerend op een laag vuur de witte wijn, 2 deciliter water en 150 gram suiker aan de kook. Blijf roeren tot de suiker is opgelost. Leg de peren erin en pocheer deze ca. 6 minuten tot deze zacht beginnen te worden. Laat de peren uitlekken. Verdeel ze over de 4 bordjes. Roer door de afgekoelde bessensaus 3 eetlepels crème de cassis en giet de saus over de peren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peren met zwarte bessensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven