Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peren in een jasje recept
Peren in een jasje recept

Peren in een jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vanillestokje in de lengte open. Schil de peren en laat het steeltje eraan zitten. Smeer de peren in met citroensap. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Laat het deeg ontdooien. Breng 1/2 liter water met suiker aan de kook. Leg het vanillestokje in het water en zet de peren er rechtop in. Zet het vuur lager en pocheer de peren 10 minuten. Laat de peren in de siroop afkoelen. Smelt de boter en smeer de plakjes deeg aan beide kanten in net de boter. Leg 2 vellen deeg kruislings op elkaar. Zet een peer rechtop in het midden van de deeglapjes en vouw het deeg losjes erom heen. Zet de peren in een jasje in een ovenschaal en bak ze in 10 minuten gaar en bruin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peren in een jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven