Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peer-sinaasappeltiramisu recept
Peer-sinaasappeltiramisu recept

Peer-sinaasappeltiramisu


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg wat lange vingers op de bodem van 4 dessertschaaltjes.
Meng de koffie met de likeur en besprenkel hiervan wat over de lange vingers, Roer 3/4 van de peren met de sinaasappelrasp en de suiker door de mascarpone, en schep er een laagje in elk schaaltje, ga zo dor met laagjes lange vingers, koffielikeur en mascarpone eindig met mascarpone, bestuif voor het serveren met cacaopoeder en garneer met de resterend stukjes peer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peer-sinaasappeltiramisu recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven