Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peche Melba recept
Peche Melba recept

Peche Melba


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor glazen: snijd het kapsel in blokjes van 1,5 x 1,5 cm. In glas besprenkelen met Grand Marnier. of Voor borden: Snijd een rond plakje kapsel leg het op het bord en besprenkel met Grand Marnier. Schep over het kapsel 1 of 2 eetlepels siroop uit de pot. Leg hierop het ijs, en daarop de hele of in stukken gesneden perzik. Giet hierover de vruchtensaus. Werk af met een of meerdere rozetten slagroom. Bestrooi met geschaafde amandelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peche melba recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven