Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pavlova met granaatappel recept
Pavlova met granaatappel recept

Pavlova met granaatappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eiwitten in een grote schone kom en klop ze tot ze heel dik en glanzend zijn en in pieken rechtop staan. Klop de suiker er lepelsgewijs door en schep er dan de maizena en azijn door. Schep het eiwit op een met bakpapier beklede bakplaat in 4 rondjes zo groot als schoteltjes en maak in het midden van elk een kuiltje. Bak ze 40 minuten in een op 140 graden C voorverwarmde oven of tot ze knapperig van buiten en zacht vanbinnen zijn. Laat ze op de bakplaat afkoelen. Meng terwijl de pavlova's in de oven staan de granaatappelpitten met de grenadine in een kommetje en zet ze apart. Schep voor het serveren wat stijf geslagen slagroom in de pavlova's en verdeel er de granaatappelpitten met hun vocht over. Serveer de pavlova's zo snel mogelijk.

Serveersuggesties

Begin er op tijd mee want niemand wil 40 minuten op z'n toetje wachten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pavlova met granaatappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven