Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pasta au Chocolat met peertjes recept
Pasta au Chocolat met peertjes recept

Pasta au Chocolat met peertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Slagroom aan de kook brengen en vervolgens het vuur laag zetten. Chocolade lepel voor lepel door de slagroom roeren tot alles gesmolten is. Voeg de amandelsiroop toe. Saus in een kommetje schenken en laten afkoelen. Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Schil de peren en verwijder de klokhuizen. Snijd de peren van onder naar boven in, maar niet door. Pasta over 4 bordjes verdelen. Verdeel de peren over de pasta. Schep de chocoladesaus over de peren en spaghetti, maar zorg wel dat je hier delen van blijft zien. (dus niet geheel bedekken!) Verdeel de amandelschaafsel ocer de chocoladesaus. Bestuik de pasta met wat poedersuiker en/of cacaopoeder en garneer af met enkele blaadjes munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pasta au chocolat met peertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven