Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Passievruchtenparfait recept
Passievruchtenparfait recept

Passievruchtenparfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de helft van het appelsap met de suiker in een steelpan op middelhoog vuur. Roer goed door tot de suiker is opgelost.
Breng aan de kook en haal van het vuur.
KLop met een garde het vruchtvlees van de passievruchten door het appelsap mengsel. Zeef het mengsel boven een grote kom en bewaar de passievruchtzaadjes.
Doe de overgebleven appelsap in de steelpan, voeg het gelatinepoeder toe en verwarm op laag vuur tot de gelatine is opgelost.
Roer het gelatinemengsel door het passievruchtenmengsel.
Laat ca. 30 minuten opstijven in de koelkast. Roer er 2 theelepels van de achtergehouden passievruchtenzaadjes doorheen.
Verdeel 3/4 van het mengsel over 6 glazen en zet opnieuw in de koelkast.
Doe het overgebleven passievruchtenmengsel in een kom.
Klop met een mixer tot het mengsel in hoeveelheid is verdubbeld.
Verdeel het mengsel over de parfaits.
Laat ca. 15 minuten opstijven in de koelkast.
Serveer de parfaits met de verkruimelde zandkoekjes.

Allergenen Informatie

Voor dit passievruchtenparfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven