Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Passievrucht sorbetijs met Coburger ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd mooie rechthoekige plakjes van de coburgerham en dresseer deze op elkaar, met tussen elk plakje telkens een beetje passievruchten sorbet ijs. Draai van een halve meloen, in de keuken machine, met een beetje sinasappelsap en iets honing een sausje. Giet de saus om het gerechtje heen en garneer af met de overige meloen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit passievrucht sorbetijs met coburger ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven