Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parfait van tonka bonen recept
Parfait van tonka bonen recept

Parfait van tonka bonen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Klop de slagroom op (iets dikker als yoghurt) en zet deze in de koelkast
Hak de tonka bonen en kook deze een in 100 cc water en de suiker tot er een dunne stroop onstaat (ongeveer een half uur).
De dooiers opkloppen met een mixer (De dooiers zeer luchtig en koud kloppen).
De kokende stroop zeven en aan de dooiers toevoegen en mengen met de slagroom .
Dit mengsel in vormpjes gieten en 2 uur in de vriezer plaatsen.

Serveersuggesties

Eidooiers te koop in literfles bij Makro. Kun je bij jou in de buurt geen tonkabonen kopen bestel ze dan via internet. Als vormpjes gebruik ik regenwater buis rond 80 mm, 40 mm hoog. Doe aan de binnenkant van de vormpjes een iets dikker folie

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit parfait van tonka bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven