Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannekoeken voor twee recept
Pannekoeken voor twee recept

Pannekoeken voor twee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je doet de bloem, suiker en, indien je het wil gebruiken, de vanillesuiker in een grote kom. Je voegt, terwijl je roert de melk toe. Je doet de 3 eieren volledig in een appart kommetje en mixt ze tot een roomachtige pap. Nadien mix je ook de bloem en melk. Je voegt de eieren erbij en mengt goed. Het deeg is nu klaar (ziet er beetje slap uit maar is perfect). Je zet de pan op het vuur, voegt boter toe, laat die mooi bruin worden. Dan zet je de plaat wat zachter en begin je pannekoeken te bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannekoeken voor twee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven