Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannacotta met frambozen recept
Pannacotta met frambozen recept

Pannacotta met frambozen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de slagroom in een steelpan en zet het op een laag vuur. Splijt het vanillestokje in de lengte door en schraap er met de botte kant van een mes de zwarte zaadjes eruit. Doe dit met het stokje en de suiker bij de room, breng het net aan de kook en laat op laag vuur 10 min. trekken. Vis daarna het vanillestokje eruit. Week de gelatine in ruim koud water. Neem de room van het vuur en klop er de uitgeknepen gelatine door tot dat deze is opgelost. Laat de room afkoelen onder af en toe roeren. Spoel 4 bakjes om in koud water en schep de room erin. Zet ze minstens 4 uur of liever een hele nacht in de koelkast om op te stijven. Maak de rand van de puddinkjes los met een mes en stort ze op een bord. Garneer met de frambozen en wat poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannacotta met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pannacotta met frambozen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Zo gemakkelijk en toch zo lekker ! Porties moeten niet te groot zijn want ze zijn wat aan de zware kant.
    Suzy gaf dit recept op 13 december 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven