Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta van kokos met exotisch fruit recept
Panna cotta van kokos met exotisch fruit recept

Panna cotta van kokos met exotisch fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelantine, verwarm de room met de knoflookpuree en de suiker en los de gelantine hierin op. Verdeel dit mengsel voorzichtig in 8 schuingehouden glazen en zet deze glazen in een bak met zand of zout zodat ze schuin blijven staan. Maak ondertussen de compote. Schil het fruit en snijd in kleine blokjes (sinaasappel tussen de vliesjes uitsnijden). Verwarm 1 deciliter water met de suiker en gemberwortel en doe het fruit hierbij. Breng opnieuw tegen de kook aan en laat weer afkoelen. Verwijder de plak gemberwortel. Vul ieder glaasje met iets fruit en garneer met een leuk koekje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit panna cotta van kokos met exotisch fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven