Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta met advocaat recept
Panna cotta met advocaat recept

Panna cotta met advocaat


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Week de blaadjes gelatine in koud water. Splijt het vanillestokje en schraap het merg eruit.
Breng de slagroom, de melk, de suiker, het vanillemerg en het vanillestokje aan de kook
Kook ca. 10 minuten op laag vuur. Neem van het vuur en laat ca. 15 minuten afkoelen.
Neem het vanillestokje uit de room. Knijp de gelatine uit en los hem op in de hete slagroom.
Verdeel het mengsel over 6 vormpjes ( ca. 130 ml inhoud) en laat het afkoelen.
Zet een nacht in de koelkast. Laat de frambozen eventueel ontdooien.
Snijd de panna cotta los van de rand en dompel de vormpjes kort in heet water,
Stort de panna cotta op dessertbordjes. . Hol de bovenkant met een meloenbolletjeslepel of theelepel wat uit en schenk de advocaat in de kuiltjes.
Versier met de frambozen.

Serveersuggesties

In plaats van advocaat kun je ook vanillesaus gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panna cotta met advocaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven