Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Panna cotta recept
Panna cotta recept

Panna cotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatineblaadjes in koud water.
Breng de melk met het vanillestokje tegen de kook aan.
Haal de pan van het vuur.
Knijp de gelatineblaadjes uit.
Los deze al roerend op.
Meng de slagroom met de suiker.
Roer het melkmengsel erdoorheen.
Verwijder het vanillestokje.
Giet het in vormpjes.
Laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven