Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Originele broodpudding recept
Originele broodpudding recept

Originele broodpudding


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Verwarm de melk tot lauwwarm en los er de suiker in op. Snijd het brood in dobbelstenen en laat samen met de rozijnen in de melk weken.
Meng er de eieren, vanillepudding poeder en kaneel onder. Breng de massa over in een ingevette taartvorm of cakevorm en bak 1 uur op 175C.

Serveersuggesties

Je kunt er ook rum of appeltjes in doen. Met de stukjes appel moet je cake wel langer in de oven laten staan. Je kunt er ook een dun laagje gesmolten chocolade over gieten.

Allergenen Informatie

Voor dit originele broodpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven