Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
OriŽntaalse perziken recept
OriŽntaalse perziken recept

OriŽntaalse perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de perziken, leg ze kort in kokend water, laat ze schrikken in koud water en schil ze. Halveer en ontpit de perziken en snijd ze in vieren. Verhit de honing in een pan. Voeg de stukken perzik, het kaneelpoeder en de citroenschil toe. Breng het geheel in een afgedekte pan aan de kook en laat het 5 tot 10 minuten stoven. Laat de stukken perzik afkoelen. Rooster de amandelen in een koekenpan zonder vet en bestrooi de stukken perzik hiermee. Meng voor de yoghurtsaus creme fraiche en yoghurt en voeg suiker en citroensap toe. Serveer de goed gekoelde yoghurtsaus bij de perziken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oriŽntaalse perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven