Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oranjetoetje recept
Oranjetoetje recept

Oranjetoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de gelatineblaadjes in koud water weken.
Pers 3 sinaasappels uit, zeef het sap en gebruik 225 ml ervan.
Verwarm de suiker met 75 ml sinaasappelsap al roerend tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme sinaasappelsap. Voeg het warme sinaasappelsap toe aan de rest van het sinaasappelsap.
Klop de slagroom lobbig en spatel het met de yoghurt door de afgekoelde sinaasappelsap. Laat de mousse afgedekt ca 2 uur in de koelkast opstijven.
Schil de laatste sinaasappel en snijd hem in stukjes. Verwarm de jam in een steelpannetje en schep de stukjes sinaasappel erdoor tot een saus. Zet de saus afgedekt in de koelkast tot gebruik
pel de noten en hak ze fijn.
Verdeel de helft van de mousse over 4 glazen, schenk de saus met de sinaasappelstukjes erover. En verdeel de rest van de mousse erover, bestrooi met de pistachenootjes

Allergenen Informatie

Voor dit oranjetoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven