Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omgekeerde appeltaart recept
Omgekeerde appeltaart recept

Omgekeerde appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Suiker smelten met beetje boter, lichtjes laten carameliseren. De appelen bij doen en nog 20 minuten op een zacht vuurtje laten garen onder folie en deksel. Lichtjes laten afkoelen. Bladerdeeg overleggen. 20 minuten in oven van 220C zetten. Laten opstijven en uitstorten. Voor het opdienen opwarmen in oven. Opdienen met een bolletje roomijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit omgekeerde appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven