Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muffins met ijs en chocolade recept
Muffins met ijs en chocolade recept

Muffins met ijs en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de chocolade au bain marie smelten. Was de aardbeien en dep ze droog. Houd ze aan de steeltjes vast en doop ze voor de helft in de chocolade. Leg ze tot gebruik op een stuk bakpapier. Hol met een ijsschep de muffins iets uit. Vul ze met een bol ijs. Schenk de chocolade over het ijs. Leg de aardbeien eromheen en serveer meteen. Schep de ijsbollen van te voren, zodat ze ijs en ijskoud zijn. Dan stolt de chocolade meteen als je het over het ijs schenkt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit muffins met ijs en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven