Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muesli met bramen recept
Muesli met bramen recept

Muesli met bramen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een koekenpan en roer er de honing, de muesli en de kokos door. Was de bramen en verwijder de kroontjes. Dep de bramen zorgvuldig droog, neem er 50 gram bramen af en pureer ze. Klop vlak voor het serveren de slagroom met de suiker bijna stijf. Verdeel de mueslikruimels en de bramen over 4 schaaltjes, schep de slagroom op de muesli met bramen en schep hierop de bramenpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit muesli met bramen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven