Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mousse van rode vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bevroren fruit in 1.5 uur ontdooien. Pers de sinaasappel. Doe het sap, het fruit, 1 eetlepel zoetstof en de yoghurt in de keukenmachine en meng het zodat het fruit nog niet helemaal gepureerd is. Doe het mengsel in glaasjes. Meng de zeer koude crème fraiche met 1 eetlepel zoetstof. Doe een hoopje op het fruit en garneer met wat vers fruit. Tot serveren koud bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mousse van rode vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven