Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Monchou taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de bodem: Maak de Bastogne zo fijn mogelijk en doe hier de gesmolten boter door heen. Als dit goed door elkaar zit, doe je dit op de bodem van de springvormpjes of schaal. Je moet de Bastogne goed aandrukken met een stampertje anders gaat het brokkelen. Voor de vulling: Mix de Monchou en basterdsuiker goed door elkaar tot dit een dikke vaste brei is. Daarna klop je de slagroom apart met de vanillesuiker tot het lekker luchtig is. Hierna spatel je de monchou met suiker er voorzichtig doorheen zodat het wat luchtig blijft. De kersenvlaai kun je van te voren erop doen maar ook wanneer je het gaat serveren dan is het nog lekker vers.

Serveersuggesties

Als je geen kersenvlaai lust, kan je ook een andere smaak nemen bijvoorbeeld aardbei.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit monchou taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven