Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Moccadessert recept
Moccadessert recept

Moccadessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het puddingpoeder glad met 4 eetlepels melk. Breng de rest van de melk aan de kook met de koffie, de suiker en de specerijen. Roer het puddingpoeder erdoor. Breng nogmaals aan de kook en laat het ca. 1 minuut doorkoken. Laat de pudding afkoelen en roer af en toe door zodat er geen vel ontstaat. Klop de slagroom stijf met de suiker en spatel de helft van de slagroom door de pudding. Verdeel de pudding over 4 hoge glazen of over 4 koffiebekers. Zet de pudding en de rest van de slagroom in de koelkast. Rasp de chocolade in krullen. Garneer de pudding met de slagroom en de chocoladekrullen.

Allergenen Informatie

Voor dit moccadessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven