Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mint- chocolademousse voor buffet recept
Mint- chocolademousse voor buffet recept

Mint- chocolademousse voor buffet


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Breek een dag van te voren de chocolade in stukken.
Verwarm de slagroom tot lauwwarm. Houd 4 mint- chocolaatjes achter voor decoratie en spatel de overige mint-chocolaatjes en de pure chocolade door de slagroom. Laat het geheel alroerend smelten op laag vuur. Schenk het mengsel in een kom en zet het een nacht in de koelkast.
Klop de volgende dag de chocoladeroom met de gardes van een handmixer luchtig. Versier de mousse met de mint-chocolade en de amandelen of de pinda's.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mint- chocolademousse voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven