Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meloenijs recept
Meloenijs recept

Meloenijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de meloen en verwijder de zaden. Snijd de meloen in parten en verwijder de schil. Snijd het vruchtvlees in stukjes en pureer het met de staafmixer met de suiker en citroensap. Doe de puree in een lage diepvriesdoos en vries het 4 uur in. Doe de bevroren meloen in een keukenmachine en draai tot het ijs in grove kristallen is verdeeld. Bewaar het meloenmengsel in de diepvries tot gebruik. Verdeel het meloenijs over 4 glazen en garneer met plukjes munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit meloenijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven